De komende maanden: SL Updates

Lieve spelers,

Het is nog een tijd weg voordat we ons weer kunnen dompelen in de wereld van Omen. Wij, de spelleiders, hadden juist zo veel zin in de toffe plannen die we hadden! Om te zorgen dat wij (en jullie) niet te verveeld raken gaan we de tijd vullen met leuke dingen! Daarom gaan we vanaf vandaag regelmatig dingetjes delen vanuit de wereld van Omen. Het eerste stuk vind je hier. Maar voordat jullie vol enthousiasme daar heen klikken heb ik eerst nog één vraag en één tip. 

De vraag: Zouden jullie eens na kunnen denken over eigen stukjes die leuk zijn om te delen met andere spelers? Naast de stukjes van de spelleiders lijkt het ons hartstikke leuk ook vanuit het oogpunt van jullie personages te horen hoe het gaat. Als je mee wil schrijven, laat het dan aan spelleiding weten!

De tip: Je hoeft deze tijd zonder Omen niet volledig door te brengen zonder ‘iets’ te doen met je personage. Als je wil kan je gerust spelleiding een mailtje sturen om ons te vertellen waar je personage mee bezig is, om te vragen of je achter bepaalde info kan komen, of om er achter te komen hoe het er in een bepaald deel van de spelwereld aan toe gaat. We gaan jullie in de downtime geen plot op laten lossen, maar je kunt wel puzzelstukjes verzamelen die komend event tot méér plot leiden!

Je kunt spelleiding bereiken via spelleiding@omen-larp.nl, natuurlijk ook voor andere zaken dan hier benoemd. En voor andere gezelligheid is er natuurlijk ook de Omen discord: https://discord.gg/xfSgsH3

Veel plezier met de eerste SL Update!

How to Become a Better Writer: Copy the Work of Others! | The Art ...