Teaser Omen XXI

De mist kruipt langzaam omhoog als de eerste ontdekker zich naar een soort vreemde donkere steen begeeft. De steen ziet er eigenlijk te geometrisch uit om natuurlijk te zijn en geeft bij het aanraken een koude maar levendige energie. Als de eerste ontdekker zijn blik van het object afhaalt ziet hij alleen nog maar mist. Hij schrikt en probeert de anderen te zoeken. Hij schreeuwt naar zijn groepsgenoten maar krijgt geen gehoor.

Plotseling hoort hij gelach vanuit de richting van het vreemde object. “Er is niks aan de hand Daniël, kom hier heen en ik zal je tot rust brengen.” Daniël loopt richting het vreemde object en trekt zijn dolk uit zijn riem. “Er is echt niks aan de hand Daniël, adem de mist diep in en laat je zelf tot rust komen.”

Daniël haalt diep adem en ziet dan dat de mist, die langzaam omhoog aan het kruipen was, tot gewelven zijn gevormd. Hij ziet een man staan met het vreemde object in zijn handen. De man loopt op Daniël af en richt het voorwerp op zijn hart.

Daniël schrikt wakker door het schudden van zijn groepsgenoten. Hij kijkt om zich heen en ziet dat hij zijn dolk krampachtig in zijn handen heeft geklemd, De dolk gericht op zijn hart

“Wat is dit voor object? En wat heeft de mist er mee te maken?

Schrijf je nu in als monster of speler voor Omen XXl en ontdek het!”

foggyforest